Oletko kiinnostunut vähän isommasta veneestä? Meillä on esimerkiksi Kroatiassa myynnissä useampia vähän isompia veneitä. Näihin Kroatiassa oleviin veneisiin pystymme järjestämään Charter -ohjelman, missä vuokraat venettä ja katat vuokratuloilla helposti veneen vuosittaiset ylläpitokulut. Päätät itse paljonko venettä vuokraat ja paljonko käytät itse. Kysy lisää.

Ferretti 750 -12 klikkaa ja tutustu myynti-ilmoitukseen Nautical Partnersin sivuillamme. Vene on hyväkuntoinen ja erinomaisesti varustettu. Pyydä suomenkielinen varusteluettelo sähköpostiisi.

Fairline Squadron 74 -06 eikä ole tämäkään vene “auringonpolttama” tai “kulunut joka paikasta” kuten myytti kuuluu etelämpänä olevien veneiden suhteen. Näissä veneissä on kapteeni, joka huolehtii veneestä vuoden ympäri – ja se näkyy kunnossa. Olemme henkilökohtaisesti tutustuneet näihin veneisiin ja kuvat ovat kaikki itse ottamiamme.

Näiden lisäksi paljon muita veneitä, katso koko listamme myytävistä veneistä Yachtworldin kotisivuiltamme. Virtual tourin sisältävät ilmoitukset ovat Nautical Partnersin sivuillamme.

Ylläplevat Ferretti ja Squadron ovat muuten yksityisomistuksessa, ei vuokraveneitä.