Oletko kiinnostunut hankkimaan veneen Kroatiasta ja jättämään sen sinne vuokralle? Olet tullut oikeaan paikkaan.

Vinces International Brokerage pystyy järjestämään sinulle täyden palvelun paketin:

– Etsitään sopiva vene (se voi olla uusi vene, käytetty vene, moottorivene, purjevene, yksirunkoinen, katamaraani….)
– Neuvotellaan hyvä kauppa, sitten
– Kuntotarkastetaan vene ammattitarkastajan avulla – ennen kauppoja
– Järjestetään venepaikka

Sitten charter -agentti hoitaa veneen purjehdusajan myymisen, päätät itse miten monta viikkoa haluat vuokrata venettä ja miten monta viikkoa haluat itse käyttää venettä. Parhaimmillaan veneen vuokratuotosta voi jopa jäädä voittoa, mutta minimissään veneen vuosittaiset ylläpitokulut saa yleensä katettua vuokratuloilla. Agentti järjestää myös kapteenin, muun miehistön/hostessin, siivoukset, sekä huollot ja mahdolliset korjaukset. Aino työ mikä sinulle jää, on nauttia veneestäsi Adrianmeren syleilyssä….

Vinces International Brokeragen avulla tämä on helpoiten järjestettävissä Splitin lähellä, joka on oivallinen sijainti myös matkustamisen suhteen. Useampi lentoyhtiö lentää suorilla lennoilla Helsingistä Splitiin keväästä syksyyn, lento kestää n. 3 tuntia. Splitin ympäristössä on upeat vedet, paljon nähtävää ja koettavaa – keskeltä Kroatiaa on helppo suunnata mihin vain.

Meillä on koko ajan myynnissä käytettyjä veneitä (myös) Kroatiassa, joiden kanssa tämä on mahdollista järjestää, myös muutamien venemerkkien kanssa uuden veneen hankkiminen vuokrakäyttöön on mahdollista.

Kiinnostuitko? Kysy lisää…